INFORMACIÓ

Hola a tots i a totes,

El Casal Esportiu SwimPrat obre les seves portes el proper dilluns dia 29 de juny per donar el tret de sortida a una altra temporada estiuenca plena de jocs, tallers i piscina...molta piscina.

Per tal de que el Casal tingui un bon funcionament, us volem informar d’alguns aspectes a tenir en compte.

QUINA DOCUMENTACIÓ S’HA D’ENTREGAR?

El primer dia cal portar signada l'autorització al Casal i senyalar la casella del “SI” o “NO” en la cessió dels drets d’imatges. Els inscrits en l’OIAC ja la van signar al moment de fer la inscripció. Al fer la inscripció via Web, vàreu rebre un correu on està adjunt aquest document. A més a més, al final del llibret de l’estiu hi ha autoritzacions que podeu fer servir.

Aquest any, a més a més caldrà entregar el primer dia la declaració responsable COVID19.

Sense aquesta documentació, el vostre fill/a no podrà entrar a l’activitat!


  1. QUE FIQUEM A LA MOTXILLA?

Cal que els nens/es duguin roba còmoda i que es pugui embrutar. També una motxilla amb: esmorzar, aigua, crema solar (opcional i recomanat), banyador, tovallola, casquet de bany, sabatilles de bany i ulleres de piscina (opcional i recomanat). En el cas de que hagin de portar algun tipus de material especial us informarem degudament. Aquest any, degut al COVID19, els infants de 6 o més anys hauran de dur mascareta higiènica i una bosseta de plàstic per guardar-la quan no se'n faci us. Els menors de 6 anys també la poden portar, tot i que no és obligatori.


3. A QUIN GRUP ANIRÀ EL MEU FILL O FILLA?

Aquest any, i degut al pandèmia del COVID19, els grups no poden superar els 10 integrants. Hem fet els grups respectant les edats i les peticions que heu fet diverses families, tot i que no sempre hem pogut complir aquestes demandes. De moment, són provisionals. Si teniu alguna petició de canvi, la podeu fer abans de divendres a les 19h i els farem sempre hi quan sigui possible. Enviarem els grups definitius durant el cap de setmana i aquests seran inamovibles, per temes sanitaris, un cop hagi començat l'activitat.


4. QUAN TOCA PISCINA? I CINEMA? I MANUALITATS

Els horaris s’enviaran per correu electrònic durant el cap de setmana anterior a l’activitat. Aquest any, exepcionalment, els nois i noies faran entre 2 i 3 dies piscina durant una estona més llarga, degut a que no podem fer més d'una rotació d'espais al dia.


5. A QUINA HORA S’HAN D’ENTREGAR I RECOLLIR ELS NENS? I A ON?

L'horari serà de dilluns a divendres de 9h a 14h.

L'entrega i rebuda dels nens es realitzarà per 4 entrades diferents per tal d'evitar aglomeracions. Durant el cap de setmana us enviarem l'entrada de cada grup juntament amb un mapa. Preguem puntualitat per tal de facilitar la feina als monitors que rebran als vostres fills.

Si heu de portar el vostre fill/a més tard, per qualsevol raó, cal que us dirigiu a la recepció del CEM Fondo d’en Peixo i allà informaran als responsables de l’activitat. Si veniu a recollir-los abans d’ hora també cal que us dirigiu a la recepció del centre.

Els pares o tutors legals sou els responsables de l’entrega i la recollida dels vostres fills/es. Si no podeu haureu d’autoritzar a altres persones a recollir-los. Aquesta autorització l’haureu de realitzar mitjançant el formulari d’atenció especial.


6. COM US FEM ARRIBAR LES INFORMACIONS?

En l’edició d’enguany, tota la informació important per casal serà comunicada per correu electrònic. Si teniu alguna consulta és preferible que la realitzeu mitjançant aquest mail (casal@cnprat.cat).

Hem creat un compte d’Instagram perquè, si així ho desitgeu, pugueu seguir les activitats que realitzen els vostres fills i filles al casal. Aquest compte és el següent: @swimprat_casal, seguiu-nos!


7. QUI SÓN LES PERSONES RESPONSABLES?

El director del casal és el Daniel Gómez. Podeu contactar amb ell a través del correu electrònic prèviament mencionat per qualsevol informació relativa al casal,autoritzacions, inscripcions, grups i horaris.

La coordinadora de l’activitat és la Judit Recasens. La trobareu cada matí a la rebuda i entrega de nens i li podeu comentar qualsevol dubte o qüestió en relació al dia a dia de les activitats.


8. QUINES MESURES PRENDRÀ EL CASAL EN RELACIÓ AL COVID 19?

Com ja sabeu, aquest any tots els casals han de seguir unes normes de protecció i higiene per tal de minimitzar la propagació del virus. Al casal Swimprat, prendrem les següents mesures:

- Abans de sortir de casa, cal que preneu la temperatura als vostres fills i filles. Quan arribeu al casal, el monitor/a responsable us demanarà que certifiqueu que el vostre fill té una temperatura corporal per sota dels 37,3 ºC i que no pateix cap símptoma relacionat amb el COVID19. En cas de no complir totes aquestes condicions, el nen o nena en qüestió no podrà assistir al casal.

- Els grups de nens i nenes no poden superar els 10 integrants, han de ser els mateixos durant tota la setmana i no poden canviar de monitor/a. En cas que un dels nens donés positiu de COVID o tingués la simptomatologia associada, prendrem totes les mesures corresponents marcades per les autoritats sanitàries.

- Tots els monitors/es han realitzat el curs de formació de responsables de prevenció i higiene de la Generalitat de Catalunya.

- Tots els monitors/es i nens i nenes de 6 anys o més hauran de dur mascareta sempre i quan no es puguin respectar les distàncies de seguretat (1,5 metres).

- Les activitats que realitzarem estaran adaptades a les mesures de seguretat pertinents.

- Cada grup tindrà un pot de gel hidroalcohòlic i els monitors s'encarregaran de rentar les mans dels nens i nenes abans i després de fer servir materials del casal.

- Tot el material es desinfectarà abans i després de ser utilitzat per un grup.


FORMULARI DE ATENCIÓ ESPECIAL

https://forms.gle/dBFMVmdjJUSg7Kgw6


I PER ACABAR...

Volem agrair a tots i totes la confiança que un estiu més dipositeu en nosaltres. Tot l’equip de monitors i monitores farà tot el possible per tal que els vostres fills i filles s'ho passin d’allò més bé. Des de l’entitat no ens falta més que desitjar-vos un

 MOLT BON ESTIU!!