INFORMACIÓ


Hola a tothom!

El Casal Esportiu SwimPrat obre les portes dilluns dia 28 de juny per donar el tret de sortida a una altra temporada estiuenca plena de jocs, tallers i piscina...molta piscina.


Per tal que el Casal tingui un bon funcionament, us volem informar d’alguns aspectes a tenir en compte.


1. QUINA DOCUMENTACIÓ S’HA D’ENTREGAR?


El primer dia cal portar signada l'autorització al Casal i assenyalar la casella del “SÍ” o “NO” en la cessió dels drets d’imatges. En fer la inscripció via Web, vàreu rebre un correu on està adjunt aquest document.


Aquest any, a més a més caldrà entregar el primer dia la declaració responsable COVID19 que també heu rebut al fer la inscripció.


Sense aquesta documentació, el vostre fill/a no podrà entrar a l’activitat!
2. QUE FIQUEM A LA MOTXILLA?


Cal que els nens/es portin roba còmoda i que es pugui embrutar. També una motxilla amb: esmorzar, aigua, crema solar (opcional i recomanat), banyador, tovallola, casquet de bany, sabatilles de bany i ulleres de piscina (opcional i recomanat). En el cas que hagin de portar algun tipus de material especial us informarem degudament. Aquest any, igual que la temporada anterior, els infants de 6 o més anys hauran de dur mascareta higiènica i una bosseta de plàstic per guardar-la quan no se'n faci ús. Els menors de 6 anys també la poden portar, tot i que no és obligatori.


Els infants que es quedin a l'acollida de migdia (de 14h a 15h) poden portar un segon esmorzar. Podeu portar el què vugueu, però cal tenir en compte que no disposem de nevera ni microones.  
3. A QUIN GRUP ANIRÀ EL MEU FILL O FILLA?


Els grups del casal es realitzen per any de naixement. De vegades per temes logístics barregem infants de diferents anys. Si els vostres fills i filles volen anar al mateix grup que un altre company/companya d'edat similar, ho podeu sol·licitar a través d'un correu electrònic amb assumpte "DEMANDA GRUPS CASAL". En aquest cal que hi constin les setmanes de casal i els noms i cognom de cada un dels infants que volen anar junts. Només cal que ho envïi una família.
4. QUAN TOCA PISCINA? I CINEMA? I TALLERS MANUALS?


Els horaris s’enviaran per correu electrònic no més tard del divendres de la setmana anterior. Cada grup farà piscina i jocs cada dia, a més a més faran, com a mínim un dia a la setmana tallers manuals i cinema. Aquest any degut al COVID no estan programades sortides a l'exterior de la instal·lació.
5. A QUINA HORA S’HAN D’ENTREGAR I RECOLLIR ELS NENS? I A ON?


L'horari serà de dilluns a divendres de 9h a 14h.


L'entrega i rebuda dels nens es realitzarà per 4 entrades diferents per tal d'evitar aglomeracions. Al correu informatiu us enviarem l'entrada de cada grup juntament amb un mapa. Preguem puntualitat per tal de facilitar la feina als monitors que rebran als vostres fills.


Si heu de portar el vostre fill/a més tard, per qualsevol raó, cal que us dirigiu a la recepció del CEM Fondo d’en Peixo i allà informaran els responsables de l’activitat. Si veniu a recollir-los abans d’hora també cal que us dirigiu a la recepció del centre.


Els pares o tutors legals sou els responsables de l’entrega i la recollida dels vostres fills/es. Si no podeu haureu d’autoritzar a altres persones a recollir-los. Aquesta autorització l’haureu de realitzar mitjançant el formulari d’atenció especial que trobareu al final d’aquest correu.


Les families que hagin contractat l'acollida de 8h a 9h i/o de 14h a 15h entregaran i recolliran als seus fills/filles per l'entrada principal del casal (pista Marcilla)
6. COM US FEM ARRIBAR LES INFORMACIONS?


En l’edició d’enguany, tota la informació important per casal serà comunicada per correu electrònic. Si teniu alguna consulta és preferible que la realitzeu mitjançant aquest mail (casal@cnprat.cat).


Hem creat un compte d’Instagram perquè, si així ho desitgeu, pugueu seguir les activitats que realitzen els vostres fills i filles al casal. Aquest compte és el següent: @swimprat_casal, seguiu-nos!


7. QUI SÓN LES PERSONES RESPONSABLES?


El director del casal és el Daniel Gómez. Podeu contactar amb ell a través del correu electrònic prèviament mencionat per qualsevol informació relativa al casal, autoritzacions, inscripcions, grups i horaris.


La coordinadora de l’activitat és la Natàlia Gallardo. La trobareu cada matí a la rebuda i entrega de nens i li podeu comentar qualsevol dubte o qüestió en relació amb el dia a dia de les activitats.


8. QUINES MESURES PRENDRÀ EL CASAL EN RELACIÓ AL COVID 19?


Seguint les normatives vigents, tots els casals han de seguir unes normes de protecció i higiene per tal de minimitzar la propagació del virus. Al casal Swimprat, prendrem les següents mesures:- Abans de sortir de casa, cal que preneu la temperatura als vostres fills i filles. Quan arribeu al casal, el monitor/a responsable us demanarà que certifiqueu que el vostre fill té una temperatura corporal per sota dels 37,3 ºC i que no pateix cap símptoma relacionat amb el COVID19. Adjuntem la checklist que heu de realitzar cada dia en sortir de casa (no cal portar el document físic, només és una guia). En cas de no complir totes aquestes condicions, el nen o nena en qüestió no podrà assistir al casal.


- Els grups de nens i nenes han de ser els mateixos durant tota la setmana i no poden canviar de monitor/a. En cas que un dels nens donés positiu en COVID o tingués la simptomatologia associada, prendrem totes les mesures corresponents marcades per les autoritats sanitàries. Adjuntem document de FAQs on trobareu tota la informació del protocol d'actuació.


- Tots els monitors/es han realitzat el curs de formació de responsables de prevenció i higiene de la Generalitat de Catalunya.


- Tots els monitors/es i nens i nenes de 6 anys o més hauran de dur mascareta sempre que no es puguin respectar les distàncies de seguretat (1,5 metres).


- Les activitats que realitzarem estaran adaptades a les mesures de seguretat pertinents.


- Cada grup tindrà un pot de gel hidroalcohòlic i els monitors s'encarregaran de rentar les mans dels nens i nenes abans i després de fer servir materials del casal.


- Tot el material es desinfectarà abans i després de ser utilitzat per un grup.


FORMULARI D'ATENCIÓ ESPECIAL


https://forms.gle/K4wfGAzWXvKXFS61A


I PER ACABAR...


Volem agrair a tothom la confiança que un estiu més dipositeu en nosaltres. Tot l’equip de monitors i monitores farà tot el possible per tal que els vostres fills i filles s'ho passin d’allò més bé. Des de l’entitat no ens falta més que desitjar-vos un MOLT BON ESTIU!!

Daniel Gómez

Responsable Casal Esportiu SwimPrat