M'agrada nedar

Aquesta nova web, és una nova etapa al Club i una nova etapa per a mi.

No puc deixar de pensar tots els passos del camí recorregut que m'ha portat fins aquest moment.
Recordo aquell dissabte al matí que la meva mare em va posar un ''vestit de bany'', era un turbo de color blau, va fer una bossa amb una tovallola i un barret de bany que es lligava per sota la barbeta, em va agafar de la mà i em va portar a la piscina Sant Jordi de Barcelona.
Jo no ho sabia però aquell dia va ser decisiu per a mi, després dels cursets de natació van venir la sincro, el waterpolo, la familia...
Fa quatre anys arribo al Club on trobo un equip fantàstic que fa de la represa dels entrenaments una molt bona experiència i a on a més he descobert les aigües obertes.

La natació m'ha ensenyat el valor de l'esforç, la perseverança, la constància, la resiliencia, el respecte al company i a l'adversari i sobretot el treball d'equip. Se sol dir que la natació és un esport individual. I sí en part ho és, per que sempre competeixes contra tú mateix, però sense el suport de l'equip, és molt difícil assolir noves fites.

És per tot això que quan l'equip directiu del Club em va demanar que treballés pel Club ho vaig acceptar, per que sé que puc comptar amb ells ique tots treballarem en la mateixa direcció. La majoria d'ells són pares de nedadors i nedadores  que en algún moment van agafar la mà del seu fill o filla i els van portar a un curs de natació.

El CN Prat és un club petit, i la feina de l'equip directiu és treballar per a que els nostres esportistes aprenguin tant els valors de la natació com les tècniques. La nostra feina és completament voluntària i volem que tots vosaltres, pares i mares, formeu part d'aquest equip.

Encara tinc per endavant molts metres per nedar, i molts objectius personals i a nivell de club per assolir, i és per això que treballo, comptant amb vosaltres com a components d'un sol equip de natació.

Marta Galbas