El nostre equip de tècnics està format per el Jorge García la Laura Varela, el Víctor Villanueva, el Pedro Campos i el Sergio Dávila.

Tots cinc porten les categories des de l'escola fins a màsters passant per la natació adaptada.

Ells s'enfoquen en la educació esportiva dels nedadors i nedadores dedicant-s'hi amb il.lusió per tal de veure'ls millorar.

La bona relació i la bona col.laboració entre ells fan aconseguir els objectius propossats seguint la linea de treball com a club familiar.


El Jorge García es el Director Tècnic del club i entrenador de les categories Pre-Benjamí i Benjamí.

Va començar al Club Natació Prat como a nedador amb 8 anys competint des de l'any 1989 fins l'any 2001, passant per totes les categories. Des de l'any 2006 al 2009 també va ser nedador Màster.
Es Llicenciat a Ciencias de la Actividad Física y el Deporte des del 2007 i a més és Entrenador Superior per la Real Federación Española de Natación.

Al 2004 va començar com entrenador del Club Natació Prat fins la temporada 2011/12. En aquest període va entrenar al FIS (Club de Natació Adaptada del Prat), categoria en la que va ser durant 3 anys Seleccionador Català.

Des de la temporada 2012/13 fins l'actualitat ha sigut entrenador de l'equip aleví, Benjamí, Pre-Benjamí i Escola del Club Natació Sant Boi. 


En Víctor Villanueva és l'entrenador dels equips Aleví, Infantil, Júnior i Absolut.

De 2008 fins 2016 ha obtingut 25 Campionats d'Espanya, 25 Sots-campionats i ha estat 16 vegades bronze, a més de 17 Campionats de Catalunya, un Sots-campionat i un bronze.

Entrenador de Nivell I, otorgat per la Federació Catalana de Natació. Actualment està cursant el Nivell II.


La Laura Varela és la entrenadora de les categories Escola, Prebenjamina 2013 i col·labora amb Jorge García a l'euip Aleví-Infantil.


Laura és monitora de nivell I per la Federació Catalana de Natació. A més d'obtenir el Diploma en Sports Coaching
2019 (equivalent a un CFGS).També té experiència entrenant a diferents categories d'altres clubs com el Goodridge Kick Swim School de SYDNEY, Maccabi Swim Club de SYDNEY.


El Pedro Campos és el tècnic de la categoria màster.

Va començar a nedar dins del Club Natació Prat als 8 anys on ha passat per totes les categories.

Dels 18 anys fins als 22 anys va ser tècnic d'escola al nostre club.
Sempre ha estat lligat a cursets de natació i des de fa 7 anys és també el tècnic de l'equip màster on hi participa a més a més com a nedador.


El Sergio Dávila és el tècnic de natació adaptada.
És tècnic en activitat físiques i esportives, títol que va aconseguir al I.I.S. Ribera Baixa.

Ha sigut monitor d'esplai i de menjador a Sant Joan d'Espí i a Sant Feliu de Llobregat, a més de monitor d'activitats aquàtiques amb persones amb diversitat funcional i perfeccionament d'estils.