El nostre equip de tècnics està format per el Jorge García, la Laura Varela, l'Edgar Fernández, el Pedro Campos i el Sergio Dávila. I els monitors de vestuari Cristina i Ivan.

Tots cinc porten les categories des de l'escola fins a màsters passant per la natació adaptada.

Ells s'enfoquen en la educació esportiva dels nedadors i nedadores dedicant-s'hi amb il.lusió per tal de veure'ls millorar.

La bona relació i la bona col.laboració entre ells fan aconseguir els objectius propossats seguint la linea de treball com a club familiar.


El Jorge García es el Director Tècnic del club i entrenador de les categories Pre-Benjamí i Benjamí.

Va començar al Club Natació Prat como a nedador amb 8 anys competint des de l'any 1989 fins l'any 2001, passant per totes les categories. Des de l'any 2006 al 2009 també va ser nedador Màster.
És Llicenciat a Ciencias de la Actividad Física y el Deporte des del 2007 i a més és Entrenador Superior per la Real Federación Española de Natación.

Al 2004 va començar com entrenador del Club Natació Prat fins la temporada 2011/12. En aquest període va entrenar al FIS (Club de Natació Adaptada del Prat), categoria en la que va ser durant 3 anys Seleccionador Català.

Des de la temporada 2012/13 fins l'actualitat ha sigut entrenador de l'equip aleví, Benjamí, Pre-Benjamí i Escola del Club Natació Sant Boi. 


Des del març del 2022 l'Edgar Fernández és l'entrenador de l'equip Infantil, Junior i Absolut.
L'Edgar és llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per l'INEFC de Barcelona (promoció 2008-2012). També té un Màster MBA en Estratègies de Direcció i Gestió d'Entitats Esportives.
És nedador des dels 8 anys havent vestit la samarreta de diferents clubs: C.N.Viladecans, C.N.Cornellà, C.N.Atlètic-Barceloneta i C.N.Esplugues. Com a entrenador va dirigir els equips prebenjamins del C.E.Mediterrani i C.N.Esplugues.
Tot i que sempre ha treballat vinculat a la pràctica esportiva de la natació les seves feines principals estan relacionades amb la gestió esportiva. Va ser el Director Tècnic de la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (etapa on va conèixer i coincidir amb Victor Villanueva i Jorge García). Actualment és el Secretari Esportiu i adjunt de Gerència de la Federació Catalana d'Esgrima.  La Laura Varela és la entrenadora de les categories Escola, Prebenjamina 2013 i col·labora amb Jorge García a l'euip Aleví-Infantil.


Laura és monitora de nivell I per la Federació Catalana de Natació. A més d'obtenir el Diploma en Sports Coaching
2019 (equivalent a un CFGS).També té experiència entrenant a diferents categories d'altres clubs com el Goodridge Kick Swim School de SYDNEY, Maccabi Swim Club de SYDNEY.El Pedro Campos és el tècnic de la categoria màster.

Va començar a nedar dins del Club Natació Prat als 8 anys on ha passat per totes les categories.

Dels 18 anys fins als 22 anys va ser tècnic d'escola al nostre club.
Sempre ha estat lligat a cursets de natació i des de fa 10 anys és també el tècnic de l'equip màster on hi participa a més a més com a nedador.El Sergio Dávila és el tècnic de natació adaptada.
És tècnic en activitat físiques i esportives, títol que va aconseguir al I.I.S. Ribera Baixa.

Ha sigut monitor d'esplai i de menjador a Sant Joan d'Espí i a Sant Feliu de Llobregat, a més de monitor d'activitats aquàtiques amb persones amb diversitat funcional i perfeccionament d'estils.