Stand del C. N. Prat a la Fira Avícola

Els dies 13, 14 i 15 de desembre de 2019 el Club Natació Prat va participar a la 17ena Mostra d'Entitats a la Fira Avícola del Prat.

Com cada any, vam poder ser-hi presents per informar i donar a conèixer el club. 

A l'stand vam tenir l'honor de rebre la visita d'en Juan Carlos Moreno Roig, tinent d'alcalde de benestar i salut i regidor d'Activitat Física i Esport.

A la fotografia, junt amb Marta Galbas Turmo, presidenta del Club Natació Prat. 

Gràcies a tots els col·laboradors.

Presentació Equips Temporada 19/20

El Divendres 25 d'Octubre a la tarda va tenir lloc a la piscina CEM Fondo d'en Peixo, la presentació de totes les categories del Club Natació Prat. Es van presentar a la junta directiva, els tècnics i totes les categories des de escola fins masters i adaptada. 
Després de fer-se la foto oficial per la temporada 2019-2020, i de realitzar la desfilada, tots/es els/les nedadors/es van fer una demostració nedant en series per categories.

Pots veure el reportatge de elprat televisió a multimedia.

 
prev next

Torneig de Festa Major 2019

El disabte 28 de Setembre de 2019 va tenir lloc a la instal.lació CEM Fondo d'en Peixo del Prat de Llobregat el Trofeu Festa Major 2019, organitzat pel Club Natació Prat, on van participar el clubs convidats: Club Natació Sant Boi, Club Natació Sant Feliu i Club Natació Vallirana. 

Al voltant de 200 nedadors/es de totes les categories van nedar les idferents proves del torneig. Pre-Benjamí i Benjamí proves de 50 , i Alevins i majors les proves de 100. 

La competicó va finalitzar amb un relleu molt emocionant, combinat amb dos nedadors/es de cada categoria per club.

Hi va haver 4 trofeus, un per cada club, i una medalla de participació per tots els nedadors que va otorgar l'actual Tinent d'Alcalde de Benestar i salut, Regidor d'Activitat Física i Esport el Sr Juan Carlos Moreno Roig.

GRÀCIES I FELICITATS A TOTS ELS PARTICIPANTS!!