Campionat de Catalunya Júnior - 29è Ciutat de Mataró

Del 15 al 18 de Juliol de 2021 s'ha cel·lebrat el campionat en el que han competit les nostres nadadores de la catgoeria júnior Alejandra i Marina, aconseguint un bon paper.

Aquests són els resultats:

Alejandra Manzanas:

100m braça --> 12ª posició.

200m braça --> 2'57''46 12ª posició.

Marina Vicente:

200m estils --> 17ª posició.

Des de el cos tècnic felicitem a les nedadores i les animem a continuar treballant en aquesta linea.

Tot té la seva recompensa. Bon treball noies!!!!

Final Territorial Prebenjamí i Benjamí

El dies 9, 10 i 11 de Juliol es va celebrar la Final Territorial Prebenjamí i Benjamí a la piscina Sylvia Fontana de Tarragona.

Es van classificar per participar 9 nedadors i nedadores del Club Natació Prat, i vàrem poder gaudir de les millores tan grans que estan fent els nostres nedadors de les categories més petites.

Q64 – 44è

Felicitats a tots el participants, i volem animar a la resta de l’equip a esforçar-se per poder participar la temporada vinent.

Força Prat!!!

Campionat de Catalunya d'estiu Infantil

De l'1 al 4 de Juliol ha tingut lloc el campionat a la piscina Sylvia Fontana de Tarragona, on 3 dels nostres infantils ens han representat: Dídac (2006), Guzmán (2005) i Martín (2006). Aquests 3 nedadors han aconseguit els següents resultats:

Dídac Gómez:   200m esquena; 29ª posició.

Guzmán Castilla: 200m braça; 19ª posició.

Martín Ferrer: 1500m lliures; 18ª posició.

100m braça, 27ª posició.       200m lliures; 29ª posició.

400m estils; 17ª posició.        400m lliures; 19ª posició.

800m lliures 19ª posició.

El cos tècnic els felicita pels bons ànims, companyerisme i energia que han mostrat en tot moment durant els 4 dies de competició.

Molt bon campionat nois!!

Campionat de Catalunya d'estiu Aleví

Aquest cap de setmana del 25 al 27 de Juny, s'ha cel·lebrat el Campionat de Catalunya d'estiu Aleví a les piscines Bernat Picronell (Barcelona), al qual van participar 3 dels nostres alevins: Leyre (2010), Joan (2009) i Martín (2007). Els resultats obtinguts van ser els següents:

100m Lliures -> 01:10.84 (10ª posició).
100m Papallona -> 01:30.28 (28ª posició).
200m Estils -> 03:03.53 (37ª posició).
400m Estils -> 06:01.97 (19ª posició).
200m Estils -> 02:45.71 (22ª posició).
100m Braça -> 01:27.70 (26ª posició).
200m Esquena -> 02:49.51 (28ª posició).

Des de el cos tècnic volem felicitr-los par haver fet una molt bon campionat en el que van demostrar la bona actitut durant tota la competició. A més a més es vol agraïr la presència de l'equip absolut que va voler animar als alevins.

XI Campionat de Catalunya Open Màsters d'Aigües Obertes

4 dels nostres fondistes van nedar Dissabte 19 de Juny a Banyoles al XI Campionat de Catalunya Open Màsters d'Aigües Obertes.

Els/les nostres intrèpids/es van completar un circuit de 3km obtenint els següents resultats:

Melva Araníbar: Plata a la categoria +65.

Javier Sieiro: 5ena posició a la categoria +50.

Isabel Martín: 7ena posició a la categoria +55.

Javier Torres: 11ena posició a la categoria +40.

FELICITATS!

XXXVI CAMPIONAT DE CATALUNYA OPEN MÀSTERS 2021

L’equip máster continua obtenint èxits. Ha sigut al Campionat de Catalunya Open Màsters en piscina de 50 metres, aquest cap de semana a les instal·lacions del C.E. Mediterrani. ELs/les 6 nedadors/es han obtingut fins a 9 medalles distribuïdes en 5 ors, 2 plates i 2 bronzes. Finalitzant a la 26ena posició de 55 clubs participants al medaller final.

Copa Catalana 2021

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Sitges la Copa Catalana Infantil i la Copa Catalana Alevina del Grup E.

El Dissabte va nedar l'equip Infantil. 18 nedadores i nadadors que van millorar les seves marques personals en 42 de 52 proves que van disputar en total, entre matí i tarda.

El Diumenge va ser el torn de la categoria Alevina. 7 nedadores i nadadors que van rebaixar les seves marque personals en 19 de les 21 proves que van disputar, també repartides entre matí i tarda. La posició final pel club al grup E va ser .

El cos tècnic vol felicitar als/les nedadors/es per el seu esforç i el bon companyerisme que van demostrar en tot moment.

Continuem treballant! Molts ànims per la resta de temporada!

Dos relleus de la categoria Màster al Top Ten del Ranking Mundial de la FINA 2020

La FINA (Federació Internacional de Natació) ha publicat el Ranking Top Ten de les millors marques aconseguides a totes les proves de la categoria màster arreu del món de l'any passat 2020. En aquesta ocasió el Club Natació Prat ha aconseguit classificar-se en 2 relleus; el 4x100 lliues mixte a la categoria +160 i el 4x100 estils mixte a la categoria +240. Ambdós relleus es troben a la vuitena posició i els seus components, que van aconseguir les marques al III Campionat de Catalunya d'Hivern, a les instal·lacions del Club Natació Sabadell són:

Relleu 4x100 m lliures mixte +160

Javier Morant

Albert Costa

Marta Galbas

Relleu 4x100 estils mixte +240

Juan M. Ferrer

El Club Natació Prat vol felicitar als nedadors per aquest éxit i animen a tots els màsters a continuar aconseguint nous reptes!!!

III Campionat Open Màsters Natació d'Hivern

El cap de setmana del 17 i 18 d'Abril de 2021 han estat les dates en les que ha tingut lloc el Campionat de Catalunya d'hivern per a l'equip màsters, a la ciutat de Manresa. Amb la participació de 6 nedadors/es del nostre equip (4 dones i 2 homes), s'han aconseguit fins a 11 medalles (4 d'or, 5 de plata i 2 de bronze). Els èxits han vingut de part de:

José A. Alcalde (bronze als 100 esquena a la categoria +40).

Núria Gutiérrez ( plata als 100 braça, plata als 50 braça, bronze als 50 lliures, a la categoria +50).

Isabel Martín (or als 50 esquena, a la categoria +55).

José M. Velasco (or als 50 lliures, plata als 50 papallona, a la categoria +60).

Susana Bria (or als 50 esquena, a la categoria +60).

Melva Araníbar (or als 200 braça, plata als 400 lliures, plata als 200 lliures, a la categoria +65).

FELICITATS DE PART DE TOT EL CLUB!!!!!

I Campionat de Catalunya Open Natació Màsters de Fons P-50m

El diumenge 11 d'Abril els màsters van tornar a la competició després d'un any d'inactivitat. El Campionat que es va celebrar a la piscina de 50m descoberta de Mataró va acollir les proves de 800m i 1500m lliures.

Tres de les nostres nadadores hi van participar als 800m lliures aconseguint 3 medalles.

Melva Araníbar: Plata a la categoria +65.

Isabel Martín: Plata a la categoria +55.

Susana Bria: Bronze a la categoria +60.

Open Internacional de Natació

Del 14 al 17 de Gener de 2021 va tenir lloc a les instal·lacions del Club Natació Terrassa, l'Open Internacional de Natació en el que va participar la nostra nedadora Júnior, Alejandra Manzanas, a les proves de 50 metres i 100 metres braça. Es tracta d'una de les competicions més importants de començaments d'any.
L'open es va disputar amb totes les mesures de seguretat!

Els seus resultats van ser, a la prova del 50 metres braça; posició 12 per edat, posició 21 a la categoria Júnior i 54 a l'Open, amb un temps de 38''89. Així mateix als 100 braça va finalitzar: a la posició 15 per edat, 26 per categoria Júnior i 64 a l'Open.

El cos tècnic del Club Natació Prat vol felicitar l'Alejandra per la bona actuació al campionat. Ara toca continuar entrenant per augmentar la seva millora i progrès.