Copa Infantil Grup E

El 3 de juny va tenir lloc la final E de la Copa Catalana de la Lliga Infantil a Figueres.

Es va desplaçar un equip petit però potent que va competir amb intensitat i va a conseguir moltes noves marques personals.


Felicitar a les noies pel seu esforç i companyerisme!

Trofeu Ciutat d'Eïvissa

Del 14 al 16 d'abril un total de 33 nedadors i nedadores de les categories compreses entre Aleví i Absolut han viatjat fins a Eivissa per participar al Trofeu Ciutat d'Eivissa. No només ens hem desplaçat per competir sinó que el viatge també pretenia oferir als nostres esportistes una activitat diferent, engrescadora i que generés convivència entre els esportistes de diferents edats.

El grup va aterrar divendres a Eivissa i després d'allotjar-se a l'hotel Vibra Algarb va fer una llarga caminada pel passeig marítim en direcció al Castell d'Eivissa. Després, sense tornar a l'hotel, el grup va dirigir-se a la piscina per fer un petit entrenament i conèixer les instal·lacions.

Durant el matí de dissabte vàrem gaudir del sol fent diverses activitats a la platja situada davant de l'hotel i després vàrem remullar-nos a la piscina de l'hotel (i a continuació vàrem relaxar-nos a les hamaques abans d'anar a dinar).

A partir d'aquí l'equip va activar el mode competició: dissabte tarda es van nedar les proves de crol i braça, mentre que diumenge matí es van nedar les proves de papallona i esquena. Val a dir que vàrem tenir un ampli ventall quantitat de millors marques personals i que els esportistes varen competir concentrats i amb ganes.

A les 20h de diumenge ja estàvem de tornada a El Prat. Les bateries estaven ja força gastades després de 3 dies intensos, però en tot moment va predominar un molt bon ambient i era evident que els esportistes gaudien de l'experiència. Per tant, sempre que sigui possible, des del club treballarem per repetir experiències com aquestes.
prev next

Copa Aleví Grup B

Aquesta temporada el grup aleví va aconseguir classificar-se al Grup B de la Copa Catalana. Aquesta final es va cel·lebrar a Vic el passat 3 de juny.

En aquest grup es classifiquen les posicions entre 11 i la 20 de 82 clubs participants, segons la suma de punts de les diferents jornades de tota la temporada 2022-2023.

Va ser una jornada molt llarga en que finalment el C.N. Prat va finlaitzar a la 18ena posició de Catalunya, guanyant així una posició a la final.

Enhorabona pels resultats que demostren que estem en el bon camí !!

Sortida al mar i visita al CRAM

Va ser el dissabte 15 d'abril al matí que un gran nombre de nedadors/es del Club Natació Prat van fer front al fred de l'aigua del mar en aquesta època per compartir junts amb molts nedadors/es del radikalswim una experiència molt bonica nedant a la platja del Prat.

La quedada es va fer al CM Vela. Una vegada preparats per nedar es va fer un briefing per explicar el recorregut i fer grups en funció del ritme, capitanejas pels diferents kayaks.
La nedada va estar marcada per un temps molt bo, en cara que el vent feia que el mar estigués una mica picat. Tots/es els nedadors/es que van realitzar les diferents distàncies segons el ritme i van gaudir de les vistes que es podien veure des del mar mirant cap a la platja.

Una vegada finalitzada la nedada i ja cambiats es va realitzar una visita molt interessant al CRAM.
Per acabar un bon dinar !!!

Volem agraïr als radikalswim per la organització, als nedadors del C.N. Prat que van col·laborar amb els kayaks, al CM Vela per deixar-nos utilitzar tant les instal·lacions com el material (kayaks) per garantir la seguretat de la sortida al mar, i a Helena per facilitar la visita al CRAM.

LA TEMPORADA D'AIGÜES OBERTES JA HA COMENÇAT!!!

Final de delegacions


El 6 de Maig 5 nedadors del clbu van formar part de la selecció del Baix Llobregat a la Final de Delegacions.


Javier Galán 2012, Irene Sola 2011, Leyre Molina 2010, Joan Sánchez 2009 i Leire Cailà 2011 van gaudir d'una competició especial, on es van animar mutuament i van rebre el suport de la resta de companys d'altres clubs que també formaven part de la selecció.

Campionat de Catalunya d'Hivern Combinat

Els dies 27,28 i 29 de Gener vam participar al Campionat de Catalunya Combinat.
Grans millores a la majoria de les proves i aquests van ser els resultats:

-Alejandro Pascual 2010 Lliure 6è classificat
-Joan Sánchez 2009 Braça 7è classificat
-Irene Sola 2011 Papallona 8a classificada
-Francesc Company 2010 Braça 27è classificat
-Berta Álvarez 2012 Braça 37a classificada
-Sara González 2012 Esquena 15a classificada

Relleu 4x100 Estils Masculí 26ens classificat
Relleu 8x50 lliures Mixte 16ens classificat


Enhorabona a tot l'equip i a seguir corregint la técnica per seguir millorant.

Diada de la Natació Catalana

El Club Natació Prat rep la placa conmemorativa pel seu 50 aniversari, per part de la Federació Catalana de Natació, a la diada de la natació 2023.

Una jornada en la que es premien els èxits aconseguits durant la temporada per esportistes, tècnics, clubs i institucions dins de la natació catalana.

Campionat de Catalunya Màster d'Hivern

El fantàstic Complex Esportiu Piscines Manel Estiarte del Club Natació Manresa va acollir el campionat màster els dies 21 i 22 de Gener. 7 dels nostres masters van participar en diferents proves individuals i 2 relleus. El comportament dels/les nededaors/es va ser fantàstic, millorant les seves marques i batent diversos records del club. Els/les nededaors/es que van participar, proves i classificaciones son:


José A. Álvarez --> 200m braça --> BRONZE.

                    --> 100m braça --> CINQUÉ.

Pedro Campos --> 100m esquena --> CINQUÉ.

Sandra Rojo --> 100m Estils --> VUITENA.

prev next

RELLEUS:

Sandra Rojo, Marta Galbas, Roser Ruiz, Ana Delgado --> 4x50m Estils Femení +200 --> SISENES.

Sandra Rojo, José A. Álvarez, Daniel Castellano, Roser Ruiz --> 4x50m Estils Mixtes +160 --> NOVENS.


FELICITATS !!!

Presentació Temporada 22/23

& Conmemoració del 50 Aniversari

El passat divendres 7 d'octubre va tenir lloc la presentació de categories, tècnics i nova junta directiva per a la temporada 2022-2023.

L'acte va viure un moment especial quan l'Alcalde Lluís Mijoler va conmemorar al C.N. Prat amb una placa pel seu 50 aniversari, dedicant unes paraules de felicitació per l'aportació del club a l'esport pratenc durant tots aquests anys.


Desitjem el millor als/les nostres nedadors/es per aquesta nova temporada.