COPA CATALANA ALEVÍ

El dissabte 3 de juny es va cel·lebrar la Copa Aleví Grup B, competició en la que participen els clubs classificats a la Lliga Catalana entre les posicions 11 i 12 de Catalunya, de 82 clubs participants. Una llarga jornada de 5 hores en una sola sessió on els nostres nedadors van aconseguir pujar una posició situant-se com a 18è millor club aleví de Catalunya, i 2on del Baix Llobregat.

Els resultats individuals van ser bons, tenint en compte el moment de la temporada de preparació dels Campionats de Catalunya i Espanya. Volem felicitar al grup per les grans millores en algunes proves, i pel compromís mostrat per les famílies en un desplaçament més complicat del normal.

Enhorabona pels resultats que demostren que anem pel bon camí. Continuarem treballant per complir els vostres objectius.

Força Prat !!

TROFEU CIUTAT D'EÏVISSA
Del 14 al 16 d'abril un total de 33 nedadors i nedadores de les categories compreses entre Aleví i Absolut han viatjat fins a Eivissa per participar al Trofeu Ciutat d'Eivissa. No només ens hem desplaçat per competir sinó que el viatge també pretenia oferir als nostres esportistes una activitat diferent, engrescadora i que generés convivència entre els esportistes de diferents edats.

El grup va aterrar divendres a Eivissa i després d'allotjar-se a l'hotel Vibra Algarb va fer una llarga caminada pel passeig marítim en direcció al Castell d'Eivissa. Després, sense tornar a l'hotel, el grup va dirigir-se a la piscina per fer un petit entrenament i conèixer les instal·lacions.

Durant el matí de dissabte vàrem gaudir del sol fent diverses activitats a la platja situada davant de l'hotel i després vàrem remullar-nos a la piscina de l'hotel (i a continuació vàrem relaxar-nos a les hamaques abans d'anar a dinar).

A partir d'aquí l'equip va activar el mode competició: dissabte tarda es van nedar les proves de crol i braça, mentre que diumenge matí es van nedar les proves de papallona i esquena. Val a dir que vàrem tenir un ampli ventall quantitat de millors marques personals i que els esportistes varen competir concentrats i amb ganes.

A les 20h de diumenge ja estàvem de tornada a El Prat. Les bateries estaven ja força gastades després de 3 dies intensos, però en tot moment va predominar un molt bon ambient i era evident que els esportistes gaudien de l'experiència. Per tant, sempre que sigui possible, des del club treballarem per repetir experiències com aquestes.

SORTIDA AL MAR I VISITA AL CRAM
Va ser el dissabte 15 d'abril al matí que un gran nombre de nedadors/es del Club Natació Prat van fer front al fred de l'aigua del mar en aquesta època per compartir junts amb molts nedadors/es delS radikalswim una experiència molt bonica nedant a la platja del Prat.

La quedada es va fer al CM Vela. Una vegada preparats per nedar es va fer un briefing per explicar el recorregut i fer grups en funció del ritme, capitanejas pels diferents kayaks.
La nedada va estar marcada per un temps molt bo, en cara que el vent feia que el mar estigués una mica picat. Tots/es els nedadors/es que van realitzar les diferents distàncies segons el ritme i van gaudir de les vistes que es podien veure des del mar mirant cap a la platja.

Una vegada finalitzada la nedada i ja cambiats es va realitzar una visita molt interessant al CRAM.
Per acabar un bon dinar !!!


Volem agraïr als radikalswim per la organització, als nedadors del C.N. Prat que van col·laborar amb els kayaks, al CM Vela per deixar-nos utilitzar tant les instal·lacions com el material (kayaks) per garantir la seguretat de la sortida al mar, i a Helena per facilitar la visita al CRAM.


LA TEMPORADA D'AIGÜES OBERTES JA HA COMENÇAT !!!

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ COMBINAT
Els dies 27,28 i 29 de Gener vam participar al Campionat de Catalunya Combinat.
Grans millores a la majoria de les proves i aquesta van ser els resultats:-Alejandro Pascual 2010 Lliure 6è classificat
-Joan Sánchez 2009 Braça 7è classificat
-Irene Sola 2011 Papallona 8a classificada
-Francesc Company 2010 Braça 27è classificat
-Berta Álvarez 2012 Braça 37a classificada
-Sara González 2012 Esquena 15a classificada

Relleu 4x100 Estils Masculí 26ens classificat
Relleu 8x50 lliures Mixte 16ens classificatEnhorabona a tot l'equip i a seguir corregint la técnica per seguir millorant.


CAMPIONAT DE CATALUNYA OPEN MÀSTER D'HIVERN P-25m

El fantàstic Complex Esportiu Piscines Manel Estiarte del Club Natació Manresa va acollir el campionat màster els dies 21 i 22 de Gener. 7 dels nostres masters van participar en diferents proves individuals i 2 relleus. El comportament dels/les nededaors/es va ser fantàstic, millorant les seves marques i batent diversos records del club. Els/les nededaors/es que van participar, proves i classificaciones son:


José A. Álvarez --> 200m braça --> BRONZE.

                     --> 100m braça  --> CINQUÉ.

Pedro Campos --> 100m esquena --> CINQUÉ.

Sandra Rojo --> 100m Estils --> VUITENA.

Sandra Rojo, Marta Galbas, Roser Ruiz, Ana Delgado --> 4x50m Estils Femení +200 --> SISENES.

Sandra Rojo, José A. Álvarez, Daniel Castellano, Roser Ruiz --> 4x50m Estils Mixtes +160 --> NOVENS.


FELICITATS !!!

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL I JÚNIOR

Els dies 3 i 4 de dessembre es va disputar al CNB la Fase 1 del Campionat de Catalunya Infantil i Júnior on els nostres esportistes (Leyre, Aina y Martín) van competir a molt bon nivell.

Leyre va a conseguir el pase a la Fase 2 en els 50m braça. Allà es veurà amb l'Aina, que ja tenis plaça assegurada als 100m braça.

En Martín també va aconseguir bitllet per a la Fase 2 en els 50m braça. Allà es trobarà amb els seus companys de relleus: Guzmán, Alejandro i Dídac. Junts participaràn als 4x100m lliures Júnior i als 4x100m estils Júnior.

A la fase II ambdòs relleus júnior van participar del 8 al 11 de dessembre, millorant la seva marca d'inscripció, aquest cop a Sabadell.

CAMPIONAT D'ESPANYA D'ESTIU ALEVÍ

Del 14 al 17 de juliol varen tenir lloc els campionats d'Espanya aleví a Jaén on el C.N.Prat va estar representat per en Joan Sánchez (09) en les proves de 100 i 200 lliures.

En els 100m va quedar el 34é amb un temps de 1:02.65 i en els 200m el 28é fent 2:17.07, quedant-se molt a prop de millorar les marques personals amb les que es va classificar tres setmanes abans.

Felicitar al Joan per la gran temporada que ha fet i animar-lo a utilitzar l'experiència obtinguda en aquests campionats per agafar la temporada que ve amb més empenta!

FINAL TERRITORIAL BENJAMINA

Els passats dies 25, 26 i 27 de Juny va tenir lloc a la piscina Sylvia Fontana la Final Territorial Benjamina on el club va ser representat per 7 nedadors d’entre 9 i 11 anys. Tant els que repetien experiència com els qui hi participaven per primera vegada, van mostrar grans millores en totes les àrees i molt bona actitud.  
Des de el Club els volem felicitar per la gran actuació que varen tenir i els animem a que segueixin entrenant i gaudint com han anat fent fins ara.
Enhorabona !!

Resultats:

Adrián Manzanares Rodríguez categoria 9 anys

7é en la final F i 47é de Catalunya en la Q64

 

Gala Sánchez Marchán categoria de 9,5 anys

7a de la final H i 63a de Catalunya en la Q64

63na de Catalunya en 100 Lliures

 

Joel Burgueño categoria de 10 anys

7é en la Final F i 47é de Catalunya en la Q64

54é de Catalunya en 100 Lliures

 

David Rubio Rodríguez categoria 10,5 anys

7é de la Final A i de Catalunya en la Q64

11é de Catalunya en els 100 Lliures

 

Javier Galán Categoria 10,5 anys

1er de la Final F i 41é de Catalunya de la Q64

34é en els 100 Lliures

 

Arnau Kenzo Girón categoria 11 anys

6é de la Final E i 38é de Catalunya en la Q64

24é de Catalunya en els 200 Lliures

 

Berta Álvarez categoria 11,5 anys

1a de la Final H i 57na de Catalunya en la Q64

28na de Catalunya en els 200 Estils


CAMPIONAT DE CATALUNYA D'ESTIU JÚNIOR-ABSOLUTDel 30 de juny al 3 de juliol de 2022 el Centre Natació Mataró va acollir el Campionat de Catalunya Júnior d'Estiu. Diversos nedadors de la nostra Entitat, com en Pau Martí o en Guzmán Castilla, van lluitar fins a últim moment per participar-hi quedant-se molt a proper d'aconseguir les marques mínimes necessàries. Finalment només l'Alejandra Manzanas va aconseguir les mínimes i va poder participar a les proves de 50, 100 i 200m braça.

En les setmanes prèvies al Campionat l'Alejandra no va tenir massa continuïtat en els entrenaments per compromisos acadèmics com el viatge de final de curs o l'examen del First Certificate. Amb tot l'Alejandra, que va participar amb il·lusió i actitud lluitadora a totes les proves, es va quedar una mica lluny de les seves millors marques però va aconseguir millorar en conceptes tècnic i tàctics importants. Destaquem la millora en la filipina de braça així com el control de la freqüència de braçada.

Finalment l'Alejandra va quedar classificada en 42ena posició als 200m braça, en 48ena posició als 100m braça i en 51ena posició als 50m braça. Merescut descans d'estiu per ella, que de ben segur tornarà amb més ganes la temporada vinent.

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'ESTIU INFANTIL

La piscina tarragonina Sylvia Fontana va ser la seu del Campionat de Catalunya Infantil d'Estiu. La cita va tenir lloc del 7 al 10 de juliol de 2022 i va comptar amb la participació de dos esportistes del nostre club: l'Aina Company i en Martin Ferrer. Tot i que disposaven de mínima a la prova del 50m lliures finalment en Martin Georgiev, en Dídac Gómez i en Jonathan Robles no van poder participar ja que la participació queda limitada als 40 millors nedadors (encara que es disposi de mínima).

L'Aina va poder nedar dues proves: el 200m braça el dijous 7 de juliol (15ena posició) i el 100m braça el divendres 8 de juliol (18ena posició). En totes dues proves va millorar de forma destacada el seus millors registres, demostrant el bon treball realitzat en els darrers mesos. Especialment va demostrar un control de la freqüència de nedo molt interessant, accelerant en els trams finals de les seves proves just quan a les rivals els hi fallaven les forces.

La distribució de proves no va ajudar massa a Martín, que va nedar el 200m esquena (25ena posició) i 200m lliures (38ena posició) durant el matí dels divendres 8 de juliol mentre que el 100m esquena (29ena posició), 200m estils (24ena posició) i el 400m lliures (26ena posició) els va nedar durant el matí del dissabte 9 de juliol. Només en el 100m esquena va poder nedar igualant el seu millor registre mentre que a la resta de proves va quedar allunyat de la seva millor versió.

El Campionat va enriquir el creixement esportiu i social d'aquests joves nedadors. Volem destacar la convivència durant el Campionat amb els amics del Club Natació Vallirana amb qui vàrem compartir reserva hotelera i grans moments esportius/socials. L'estiu servirà per donar descans físic i mental a aquests joves que de ben segur seguiran progressant en les properes temporades.

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'HIVERN ALEVÍ COMBINAT

Resultats Campionat de Catalunya Combinat Aleví

En aquesta competició totes les edats tenien 3 proves obligatòries (400 o 200 lliures, 200 estils i 50 Subaquàtica d’esquena), i menys el nens del 2010, tots afegien proves de l’estil que van triar.

Estem molt contents amb l’actuació dels nostres Alevins al Campionat de Catalunya. Us detallem els seus resultats:

Joan Sánchez 2009

200 Estils 21è

50 Subaquàtica d’Esquena 33è

200 Lliures 3er

400 Lliures 24è

Combinada Lliure 4rt de Catalunya


Irene Sola 2011

50 Subaquàtica d’Esquena 59ena

200 Estils 35ena

400 Lliures 48ena

100 Papallona 12ena

Combinada Papallona 11ena de Catalunya

 

Els nens del 2010 només nedaven les proves obligatòries, per lo tant es la classificació entre els 120 classificats pels campionats.

Francesc Company 2010

200 Lliures 59è

50 Subaquàtica d’Esquena 67è

200 Estils 46è

Combinada 2010 51è de Catalunya

 

Alejandro Pascual 2010

200 Lliures 12è

50 Subaquàtica d’Esquena 25è

200 Estils 19è

Combinada 2010 14è de Catalunya

 

Enhorabona a tot l’equip per les millores i la seva actitud aquests 3 dies de competició fora de casa.

IV CAMPIONAT CATALUNYA OPEN NATACIÓ MÀSTERS HIVERN P-25m
El cap de setmana del 8 i 9 de Gener es va fer el campionat a Sabadell amb 3 participants de l'equip màster:

Sergi Galindo va aconseguir la plata a la prova dels 200m papallona a la categoria +50.
José Miguel Velasco (a la categoria +60) va finalitzar 6é a la prova dels 50m papallona i  7é a la prova dels 200m lliures.
Pedro Campos (a la categoria +40) va finalitzar 7é a la prova dels 200m lliures.

Molt bona feina equip !!

TROFEU DS NEDADOR COMPLET REIS ALEVÍ

El passat dissabte 8 de Gener 3 dels nostres nedadors van participar al Trofeu Nedador Complert DS, organitzat pel Club Natació Banyoles. Es van aconseguir 2 finals i un munt de millors marques personals. La classificació final de tots ells va ser:

Joan Sánchez (2009) 11è - 3er a la Final B.
Alejandro Pascual (2010) 23è - 7è a la Final C.
Irene Sola (2011) 34ena.

Felicitats!!!

CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR

La nedadora de categoría Júnior Alejandra Manzanas va participar el passat 4 de dessembre a la fase 1 del Campionat de Catalunya a les piscines del Club Natació Sabadell. Alejandra va nedar la prova dels 100m braça i es va classificar per a la fase 2. Aquesta fase va tenir lloc els dies 9-10-11-12 a les piscines del Club Natació Barcelona, on també va nedar els 200m braça.

Es d'agraïr obtenir aquestes bones notícies en els temps que estem passant. Tota un premi a l'esforç i l'entusiasme per millorar-se dia a dia.

FELICITATS!!

TROFEU FESTA MAJOR 50 ANIVERSARI

1972 va ser l'any de la fundació del Club Natació Prat. És per això que aquesta temporada 2021-2022, ens trobarem amb diferents events i moltes sorpreses, per conmemorar el 50 aniversari del club. La primera cita va tenir lloc al CEM Fondo d'en Peixo el passat 25 de Septembre, amb la cel·lebració del Trofeu Festa Major 50 Aniversari. 

El Club Natació Sant Boi com a convidat i el Club Natació Prat, van protagonitzar una competició on van nedar totes les categories desde la Prebenjamina fins la Absoluta en 2 sessions degut a les restriccions actuals per Covid-19.

Tot i així, l'event va funcionar amb normalitat i els/les nedadors/es van poder gaudir d'una tarda de competició que ja forma part de la història del club.

Es vol agraïr la presència tant de l'alcalde president del Prat, Lluís Mijoler, i de la regidora d'activitat física i esports del Prat, Débora García a la entrega de premis, a la qual tots/es els/les participants van obtenir una medalla conmemorativa del 50 Aniversari.

CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR - 29É CIUTAT DE MATARÓ

Del 15 al 18 de Juliol de 2021 s'ha cel·lebrat el campionat en el que han competit les nostres nadadores de la catgoeria júnior Alejandra y Marina, aconseguint un bon paper. Aquests són els resultats:


Alejandra Manzanas: 100m braça --> 12ª posició. 200m braça --> 2'57''46 12ª posició.

Marina Vicente: 200m estils --> 17ª posició.


Des de el cos tècnic felicitem a les nedadores i les animem a continuar treballant en aquesta linea.

Tot té la seva recompensa. Bon treball noies!!!!

FINAL TERRITORIAL PREBENJAMÍ I BENJAMÍ

El dies 9, 10 i 11 de Juliol es va celebrar la Final Territorial Prebenjamí i Benjamí a la piscina Sylvia Fontana de Tarragona.

Es van classificar per participar 9 nedadors i nedadores del Club Natació Prat, i vàrem poder gaudir de les millores tan grans que estan fent els nostres nedadors de les categories més petites.

Us detallem els resultats:

Irene Solà (2011)

Q64 – 28a

200 estils – 19a

Alejandro Pascual (2010)

Q64 – 18è

200 lliures – 4rt

Francesc Company (2010)

Q64 – 37è

200 lliures – 14è

Arnau Kenzo Girón (2011)

Q64 – 33è

100 lliures – 13è

Maria Morales (2012)

Q64 – 54a

100 lliures – 50a

Nuria Mas (2012)

Q64 – 51a

100 lliures – 44a

David Rubio (2012)

Q64 – 24è

Joel Burgueño (2012)

Q64 – 43è

Javier Galán (2012)

Q64 – 44è

 

Felicitats a tots el participants, i volem animar a la resta de l’equip a esforçar-se per poder participar la temporada vinent. Força Prat!!!


CAMPIONAT DE CATALUNYA D'ESTIU INFANTIL

De l'1 al 4 de Juliol ha tingut lloc el campionat a la piscina Sylvia Fontana de Tarragona, on 3 dels nostres infantils ens han representat: Dídac (2006), Guzmán (2005) i Martín  (2006). Aquests 3 nedadors han aconseguit els següents resultats:

DÍDAC GÓMEZ:

  200m esquena; 29ª posició.

GUZMÁN CASTILLA:

  200m braça; 19ª posició.

MARTÍN FERRER:

  1500m lliures; 18ª posició. 100m braça, 27ª posició. 200m lliures; 29ª posició. 400m estils; 17ª posició. 400m lliures; 19ª posició. 800m lliures 19ª posició.

El cos tècnic els felicita pels bons ànims, companyerisme i energia que han mostrat en tot moment durant els 4 dies de competició.

Molt bon campionat nois!!

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'ESTIU ALEVÍ

Aquest cap de setmana del 25 al 27 de Juny, s'ha cel·lebrat el Campionat de Catalunya d'estiu Aleví a les piscines Bernat Picronell (Barcelona), al qual van participar 3 dels nostres alevins: Leyre (2010), Joan (2009) i Martín (2007). Els resultats obtinguts van ser els següents:

Leyre Molina Martín:
200m Braça -> 03:34.18 (16ª posició).
100m Braça -> 01:41.45 (18ª posició).
100m Esquena -> 01:32.58 (20ª posició).
200m Esquena -> 03:17.48 (26ª posició).    

Joan Sánchez Marchán:
100m Lliures -> 01:10.84 (10ª posició).
100m Papallona -> 01:30.28 (28ª posició).
200m Estils -> 03:03.53 (37ª posició).

Martín Georgiev Grigorov:
400m Estils -> 06:01.97 (19ª posició).
200m Estils -> 02:45.71 (22ª posició).
100m Braça -> 01:27.70 (26ª posició).
200m Esquena -> 02:49.51 (28ª posició).

Des de el cos tècnic volem felicitr-los par haver fet una molt bon campionat en el que van demostrar la bona actitut durant tota la competició. A més a més es vol agraïr la pressencia de l'equip absolut que va voler animar als alevins.

XI CAMPIONAT DE CATALUNYA OPEN MÀSTERS D'AIGÜES OBERTES

4 dels nostres fondistes van nedar Dissabte 19 de Juny a Banyoles al XI Campionat de Catalunya Open Màsters d'Aigües Obertes.

Els/les nostres intrèpids/es van completar un circuit de 3km obtenint els següents resultats:

Mleva Araníbar: Plata a la categoria +65.

Javier Sieiro: 5ena posició a la categoria +50.

Isabel Martín: 7ena posició a la categoria +55.

Javier Torres: 11ena posició a la categoria +40.


FELICITATS!

XXXVI CAMPIONAT DE CATALUNYA OPEN MÀSTERS 2021

L’equip máster continua obtenint èxits. Ha sigut al Campionat de Catalunya Open Màsters en piscina de 50 metres, aquest cap de semana a les instal·lacions del C.E. Mediterrani. ELs/les 6 nedadors/es han obtingut fins a 9 medalles distribuïdes en 5 ors, 2 plates i 2 bronzes. Finalitzant a la 26ena posició de 55 clubs participants al medaller final.

Melva Araníbar (Categoria +65).

   OR als 400m lliures.

   OR als 200m lliures.

     OR als 200m braça.

José M. Velasco (Categoria +60).

  PLATA als 100m papallona.

      BRONZE als 100m lliures.

Isabel Martín (Categoria +55)

  OR als 400m lliures.

      PLATA als 50m esuqena.

Núria Gutiérrez (Categoria +50).

      OR las 50m braça.

      PLATA als 100m braça.

 

FELICITATS!!

COPA CATALANA INFANTIL I ALEVÍ

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Sitges la Copa Catalana Infantil i la Copa Catalana Alevina del Grup E.

El Dissabte va nedar l'equip Infantil. 18 nedadores i nadadors que van millorar les seves marques personals en 42 de 52 proves que van disputar en total, entre matí i tarda.

El Diumenge va ser el torn de la categoria Alevina. 7 nedadores i nadadors que van rebaixar les seves marque personals en 19 de les 21 proves que van disputar, també repartides entre matí i tarda. La posició final pel club al grup E va ser .

El cos tècnic vol felicitar als/les nedadors/es per el seu esforç i el bon companyerisme que van demostrar en tot moment.

Continuem treballant! Molts ànims per la resta de temporada!

2 RELLEUS MÀSTERS AL RANKING TOP TEN DE LA FINA 2020

La FINA (Federación Internacional de Natación) ha publicat el Ranking Top Ten de les millors marques aconseguides a totes les proves de la categoria màster arreu del món de l'any passat 2020. En aquesta ocasió el Club Natació Prat ha aconseguit classificar-se en 2 relleus; el 4x100 lliues mixte a la categoria +160 i el 4x100 estils mixte a la categoria +240. Ambdós relleus es troben a la vuitena posició i els seus components, que van aconseguir les marques al III Campionat de Catlunya d'Hivern, a les instal·lacions del Club Natació Sabadell son:

Relleu 4x100 m lliures mixte +160.

 Javier Morant

 Albert Costa

   Núria Gutiérrez

 Marta Galbas


Relleu 4x100 estils mixte +240

   Isabel Martín

 Melva Araníbar

 José M. Velasco

  Juan M. Ferrer


El Club Natació Prat vol felicitar als nedadors per aquest éxit i animen a tots els màsters a continuar aconseguint nous reptes!!!

III CAMPIONAT OPEN MÀSTERS NATACIÓ D'HIVERN

El cap de setmana del 17 i 18 d'Abril de 2021 han estat les dates en les que ha tingut lloc el Campionat de Catalunya d'hivern per a l'equip màsters,  a la ciutat de Manresa. Amb la participació de 6 nedadors/es del nostre equip (4 dones i 2 homes), s'han aconseguit fins a 11 medalles (4 d'or, 5 de plata i 2 de bronze). Els èxits han vingut de part de:


José A. Alcalde (bronze als 100 esquena a la categoria +40).

Núria Gutiérrez ( plata als 100 braça, plata als 50 braça, bronze als 50 lliures, a la categoria +50).

Isabel Martín (or als 50 esquena, a la categoria +55).

José M. Velasco (or als 50 lliures, plata als 50 papallona, a la catgeoria +60).

Susana Bria (or als 50 esquena, a la categoria +60).

Melva Araníbar ( or als 200 braça , plata als 400 lliures, plata als 200 lliures, a la categoria +65).


FELICITATS DE PART DE TOT EL CLUB!!!!!

I CAMPIONAT CATALUNYA OPEN NATACIÓ MÀSTERS DE FONS P-50m

El Diumenge 11 d'Abril ell masters van toranr a la competició després d'un any d'inactivitat. El Campionat que es va celebrar a la piscina de 50m descoberta de Mataró va acollir les proves de 800m i 1500m lliures. Tres de les nostres nadadores hi van participar als 800m lliures aconseguint 3 medalles.

Melva Araníbar; Plata a la categoria +65.

Isabel Martín; Plata a la categoria +55.

Susana Bria; Bronze a la categoria +60.

OPEN INTERNACIONAL DE NATACIÓ
Del 14 al 17 de Gener de 2021 va tenir lloc a les instal·lacions del Club Natació Terrassa, l'Open Internacional de Natació en el que va participar la nostra nedadora Júnior, Alejandra Manzanas, a les proves de 50 metres y 100 metres braça. Es tracta d'una de les competicions més important de començaments d'any.
L'open es va disputar amb totes les mesures de seguretat!

Els seus resultats van ser, a la prova del 50 metres braça; posició 12 per edat, posició 21 a la categoria Júnior i 54 a l'Open, amb un temps de 38''89. Així mateix als 100 braça va finalitzar: a la posició 15 per edat, 26 per categoria Júnior i  64 a l'Open.

El cos tècnic del Club Natació Prat vol felicitar a Alejandra per la bona actuació al campionat. Ara toca continuar entrenant  per augmentar la seva millora i progrès.

Ànims i enhorabona Alejandra!


CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ

El cap de setmana del 7 al 9 de Febrer de 2020 es va celebrar al Campionat de Catalunya d'Hivern Aleví a les instal.lacions del Club Natació Minorisa (Manresa). El Club Natació Prat va ser representat pels nedadors Martín Ferrer Cedillo, Martín Georgiev Grigorov y Didac Gómez Martínez.

Us fem un petit resum de les proves que van nedar;


Martín Ferrer Cedillo:
100m. Lliures: 01:04.41 (01:06.96 temps anterior).
200m. Estils: 02:37.19 (02:47.63 temps anterior).
200m. Lliures: 02:19.05 (02:30.55 temps anterior).
50m. Esquena subaquàtic: 38m. Subaquátic, 00:46.00.
400m. Lliures: 04:52.90 (05:10.73 temps anterior).


Martín Georgiev Grigorov:
200m. Estils: 02:47.67 (02:50.35 tiempo anterior).
50m. Equena subaquátic: 33m. Subaquátic, 00:41.43.
200m. Lliures: 02:24.43 (02:33.17 temps anterior).
400m. Lliures: 05:13.51 (05:32.97 temps anterior).


Didac Gómez Martínez:
100m. Lliures: 01:08.48 (01:09.71 temps anterior).
200m. Estils: 02:53.66 (02:51.46 temps anterior).
200m. Lliures: 02:34.76 (02:41.21 temps anterior).
50m. Esquena subaquátic: 41m. Subacuático, 00:41.52.
400m. Lliures: 05:28.25 (05:30.67 temps anterior).

El cos tècnic vol felicitar als 3 pels les millores aconseguides en els temps. A més a més, per l'exemplar actitut quevan oferir animant-se els uns als altres i consultant als entrenadors en els moments de dubtes. Agraïr també l'assistència al campionat de Ana Jiménez, Marina Vicente, Alejandra Manzanas y Guzmán Castilla, per haver acompanyat als 3 nedadors.

II CAMPIONAT DE CATALUNYA MASTERS D'HIVERN

El cap de setmana dels dies 11 i 12 de Gener del 2020 va tenir lloc a les piscines Can Llong de Club Natació Sabadell el II Campionat de Catalunya Màster d'Hivern en piscina de 25 metres.

El Club Natació Prat hi va ser present amb 16 nedadors, 6 dones i 10 homes que varen participar en 44 proves individuals i 6 rellues.

Els components de l'equip van finalitzar el campionat amb un total de 18 medalles; 4 d'or, 8 de plata, i 6 de bronze!! 18 d'elles en proves individuals i les 4 restants en proves de relleus.

FELICITATS A TOTS ELS NEDADORS!!

TROFEO DS NEDADOR COMPLET REIS ALEVÍ

El pasado viernes 03 de enero de 2020 se celebró el Trofeu Aleví DS Nedador Complert de Reis en el Club Natació Barcelona en piscina de 25m. organizado por primera vez por la Federació Catalana de Natació, donde el Club Natació Prat se vio representado por nuestro nadador Martín Georgiev Grigorov.

Este Trofeu consistía en nadar las 4 pruebas de 100m. (mariposa, espalda, braza, libres), y con la suma de tiempos de estas pruebas, podías optar entrar en la final de la tarde donde los 40 mejores nadadores de cada edad asumían la prueba de 100m. estilos.

Martín nadó las pruebas de 100m. mariposa y 100m. espalda por la mañana sumando estas dos pruebas que le pondrían en la 49ª posición a 2 segundos de la 40ª.

Por la tarde compitió en las otras dos pruebas, 100m. braza que se colocó ya en la 40ª posición y finalmente el 100m. libres que le subió a la 36ª posición del ranking de su edad, y por lo tanto, pudo pelear la final de los 100m. estilos.

Estos son sus resultados:

100m. MARIPOSA

-         Antigua marca: 01:33.52 (posición 57).

-         Nueva marca: 01:27.47 (posición 65).

100m. ESPALDA

-         Antigua marca: 01:28.08 (posición 60).

-         Nueva marca: 01:18.10 (posición 28).

100m. BRAZA

-         Antigua marca: 01:36.36 (posición 34).

-         Nueva marca: 01:28.70 (posición 24).

100m. LIBRES

-         Antigua marca: 01:09.97 (posición 34).

-         Nueva marca: 01:06.85 (posición 22).


En la final de 100m. estilos consiguió un tiempo de 01:16.60, quedando en la primera posición de su final, consiguiendo la 19ª mejor marca de las finales de esta misma prueba de su edad.

Desde el cuerpo técnico queremos felicitar a Martín por su gran trabajo en el Campeonato afrontando cada prueba con muchas ganas e ilusión.

También queremos agradecer a su compañero de equipo Martín Ferrer Cedillo su presencia en el Campeonato, ya que no paró de animar y apoyar junto a los entrenadores cada prueba.


CAMPIONAT DE CATALUNYA D'HIVERN INFANTIL-JÚNIOR

 

El Dijous 12 de Desembre de 2019 la Sofia Romano va representar al Club Natació Prat, als Campionat de Catalunya d'Hivern Infantil-Júnior a les instal.lacions del C.N. Barcelona (piscina de 50m.) a les proves de 50m papallona, 50m braça i 50m lliures.

Primer va nedar la prova dels 50m lliures aconseguint un temps de 30''78 i finalitzant a la poscició 36ª del ranking de la seva edat. La segona prova van ser els 50m braça millorant la seva millor marca personal i finalitzant a la 2ª plaça. Per últim, als 50m papallona va millorar en 6 segons la seva millor marca personal aconseguint la 35ª posició.

Desde el Club Natació Prat volem felicitar a la nedadora Sofia Romano que ha afrontat els campionats amb molta il.lusió, posant en pràctica tot el que ha après i millorant als entrenaments diaris.

¡Felicitats!2ª JORNADA DEL CIRCUIT CATALÀ DE TROFEOS MÀSTER.

La segona jornada per als masters ha arribat en només una setmana després de la primera. Aquesta vegada ha sigut al Club Natació Athlètic Barceloneta on van participar 8 homes i 8 dones del C.N. Prat, la qual cosa va permètre llençar dos relleus masculins i dos femenins, a part de les proves individuals. Una jornada per continuar fent proves i mesures de l'estat de forma dels participants.


2ª JORNADA DE LLIGA INFANTIL-JUNIOR-ABSOLUT

El 26 d'Octubre els infantils feien la 2ª Jornada de lliga a Esplugues on van participar els clubs AESE, Sant Just i Viladecans a part del club organitzador. Van nedar diferents proves, a on els participants pratencs van millorar la seva pròpia marca personal. Seguirem la evolució d'aques grup a la classificació de lliga en properes setmanes.


19 D'OCTUBRE DE 2019, CAP DE SETMANA DE COMPETICIONS.

4 competicions s'an celebrat aquest cap de setmana per part de diferents categories del Club Natació Prat.


1ª JORNADA DE LLIGA DE RELLEUS PREBENJAMÍ.

Els més petits han debutat en lliga nedant 3 relleus de 4 equips cada escun combinats amb el CN Viladecans i el CN Sant Just.

Molts/es d'ells/es provenen de la categoria escola i d'altres de noves incorporacions d'aquest any, pel que l'atractiu va ser major si cal. Des de el club desitjem que als nedador i nedadores, i també als pares i mares els hi hagi agradat aquetsa primera competició i els animem amb força per els propers esdeveniments.


1ª JORNADA DE LLIGA BENJAMÍ.

Un cop acabada la jornada de lliga Prebenjamí va ser el torn de la categoría Benjamí a la mateixa instal.lació Fondo d'en Peixo. Alguns d'ells ja havien competit en temporades anteriors i d'altres van ser també de noves altes, debutant per tant en lliga. Augurem una bona temporada de lliga per aquesta categoria.

1ª JORNADA DE LLIGA ALEVÍ.

Altre categoria que també debuta en aquesta temporada 2019-2020 es la categoría Aleví. Els/les nedadors/es van competir a Sant Feliu, junt amb els equips de C.N. Viladecnas i C.N. Sant Boi de Llobregat. L'entrenador Victor Villanueva va mostrar una gran satisfacció pels resultats obtinguts, en especial, per els més petits que enguany canvien de categoria.

3er TROFEO MÀSTER VILA DE SITGES.
També va ser el torn de la categoria màster que comença una temporada plena de competicions i campionats. Va ser el Sitges el lloc on es va celebrar la 1ª Jornada del circuit català de trofeos de la Federació Catalana de Natació. Molts debutants degut a les altes d'aquesta temporada. Els masters ja marxen a la posició 5ena  a la primera jornada.


TROFEO FESTA MAJOR 2019.

El Dissabte 28 de Setembre de 2019 va tenir lloc a la instal.lació CEM Fondo d'en Peixo del Prat de Llobregat el Trofeo Festa Major 2019, organitzat pel Club Natació Prat, on van participar el clubs convidats: Club Natació Sant Boi, Club Natació Sant Feliu i Club Natació Vallirana. Al voltant de 200 nedadors/es de totes les categories van nedar les idferents proves del torneig. Pre-Benjamí i Benjamí proves de 50 , i Alevins i majors les proves de 100. La competicó va finalitzar amb un relleu molt emocionant, combinat amb dos nedadors/es de cada categoria per club.

Hi van haver 4 trofeos, un per cada club, i una medalla de participació per tots els nedadors que va otorgar l'actual Tinent d'Alcalde de Benestar i salut, Regidor d'Activitat Física i Esport el Sr Juan Carlos Moreno Roig.

GRÀCIES I FELICITATS A TOTS ELS PARTICIPANTS!!

TRAVESSIA DE BANYOLES 2019

El Diumenge dia 15 de Setembre va tenir lloc a Banyoles la 76ena Travessia de l'Estany. En aquesta van particpiar nedadors/es de diferents categories del Club Natació Prat. Així les més petites van nedar la distància de 1000 metres de la travessia de menors, primer any que 3 de les nostres nedadores feien aquest recorregut. A més a més, set nedadors y una nedadora de les categories entre Aleví i Absolut van nedar la travessia gran de 2115 metres amb bons resultats. Els masters també hi van ser presents amb 6 participants homes i 7 participants dones.

FELICITATS A TOTS I TOTES!!

CATALUNYA MULLA'T

El Diumenge 14 de Juliol es va celebrar a la piscina del Fondo d'en Peixo el Catalunya Mulla't solidari amb L'Esclerosis Múltple, organitzat pel Club Natació Prat, La Banda de Música del Prat i la Fundació Esclerosis Múltiple amb el suport de l'Ajuntament del Prat de Llobregat.

Molts nedadors del club, socis de la instal.lació, membres de la banda de música i gent del Prat van nedar amb la intenció de donar suport a aquesta iniciativa, sumant-se a la resta de piscines del Prat i de la resta de Catalunya.

La banda de música va animar als nedadors des de la grada i a les 12h es va realitzar el Salt Solidari amb més de 40 persones. Els/Les participants van rebre un diploma conmemoratiu amb els metres nedats i es va oferir fruita per recuperar forces.

Des de la mateixa instal.lació ens han comunicat que enguany s'ha batut un récord de participació i recaptació de fons per l'estudi de la malaltia.

Gràcies per la vostra participació!


CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL

Del 5 al 7 de Juliol de 2019 s'ha nedat el Campionat de Catalunya d'Estiu Infantil a la piscina Sylvia Fontana (Tarragona) on van nedar les nadadores Alejandra Manzanas i Sofia Romano.

L'Alejandra va participar a les proves de 50 metres i 100 metres braça millorant les seves marques personals a piscina de 50 metres. Aquest va ser el primer cop que l'Alejandra nedava uns campionats de Catalunya de forma individual en el que va millorar la seva posició al ranking tant als 50 metres, passant de la 34ª posició a la 24ª, com als 100 metres, de la 28ª a la 20ª.

La Sofia va nedar la prova de 50 metres lliures quedant-se només a 5 centésimes de la seva millor marca personal, fet que li va portar a la 31ª posició quan partia des de la 34ª.
El cos tècnic del Club Natació Prat vol felicitar ambdues nedadores.

ENHORABONA!!

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ
Aquest cap de setmana del 28 al 30 de Juny s'ha disputat al Club Natació Sabadell el Campionat de Catalunya d’Estiu Aleví on han participat els nedadors Martín Georgiev Grigorov i Martín Ferrer Cedillo.

El Divendres el Martín Ferrer va nedar els 100 metres braça millorant la seva marca personal en mig segon. Així el Dissabte va començar el Martín Georgiev nedant el 100 metres lliures on sortia a la 40a posició, prova a la qual, millorant en 6 segons la seva millor marca personal va finalitzar el 25é. També el Martin Ferrer va nedar els 100 lliures rebaixant 3 segons la seva marca. A la tarda Martín Georgiev va participar també als 200 metres estils. I finalment el Diumenge, ambdós van nedar els 200 metres lliures. El Martín Georgiev va igualar en piscina de 50 metres el temps que tenia en piscina de 25 metres, i el Martín Ferrer va tenir una gran actuació parant el cron 3 segons més ràpid del temps que tenia en piscina de 25 metres. A més a més va nedar els 100 metres papallona millorant ara 9 segons el temps d'inscripció.

El cos tècnic del Club Natació Prat vol FELICITAR ALS NEDADORS PARTICIPANTS, i agraïr als companys que van decidir anari a donar-hi suport!!

X CTO. ESPAÑA "OPEN" MASTER DE AGUAS ABIERTAS

Al campionat d’Espanya d’Aigües Obertes va participar la nedadora Marta Galbas. Aquest es va celebrar al llac de Banyoles el Dissabte 15 de Juny on s’havia de completar un circuit de 3km per a la categoria màster. Aquest campionat coincideix també amb el Campionat Infantil, Júnior i Absolut. La Marta Galbas va finalitzar en una molt bona 4ª posició a la seva categoria rebaixant en més de 2 minuts la seva millor marca en aquesta prova!

FINAL TERRITORIAL PRE-BENJAMINA I BENJAMINA

El cap de setmana del 8 al 10 de Juny de 2019 s'ha celebrat la Final Territorial Pre-Benjamina i Benjamina a la piscina de 50 metres  de Sant Jordi a Barcelona en el que el Club Natació Prat va tenir 3 represantants. El Dissabte a la tarda el nedador Alejandro Pascual es classificar a la 18ª posició al Q64 sent sub-campió de la Final C aconseguint així un diploma. A la jornada de Diumenge el nedador Joan Sánchez va finalitzar a la 60ª posició amb un temps de 1'35''79 als 100 lliures i a la 27ª posició al Q64 aconseguint la 3ª posició de la final D. També el Diumenge va nedar L'Eric Corbalán que als 100 lliures amb una marca de 1'24''38 va aconseguir la 20ª posició i al Q64 va finalitzar a la 49ª posició i primer de la final G. Ambdós amb diplomes inclosos.

Els tècnics del Club Natació Prat volem felicitar als tres ja que des de el principi fins al final van mostrar una actitut molt bona, atenent les instruccions dels entrenadors en tot moment. Aquests bons resultats mostren lo bé que s'ha treballat durant la temporada.


ENHORABONA NOIS!

XXXV CAMPIONAT DE CATALUNYA OPEN MÀSTER

Un total de 12 nedadors del Club Natació Prat, 8 homes i 4 dones, van participar al XXXV Campionat de Catalunya Open Màster en piscina de 50m, que es va celebrar a les instal.lacions del C. E. Mediterrani a Barcelona, els dies 1 i 2 de Juny. Els components de l'equip màster del Club Natació Prat van nedar 23 proves individuals i 5 relleus, a un molt bon nivel, ja que es van aconseguir 11 medalles. Així es van sumar 3 medalles d’or, 7 d’argent i 1 de bronze.


III EDICIÓ DE LA MARNATON A FORMENTERA

El Dissabte 18 de Maig 9 dels nostres nedadors màsters van viatjar fins a Formentera per particpar a la travessia organitzada per La Marnaton. En aquesta es van nedar dues distàncies, 4km i 11km, a la platja de ses illetes. Marta Munar, Susana Bria, Patricia Pero, Ana Delgado, Isabel Martin i Pedro Campos van nedar els 4km, prova a la qual Susana Bria va aconseguir la plata i Marta Munar el bronze en les seves respectives categories. El Daniel Gómez, María Jurado i Marta Galbas van completar el llarg recorregut dels 11km. A més a més Marta Galbas va a conseguir el bronze a la seva categoria. 

II CAMPEONATO DE ESPAÑA OPEN DE FONDO NATACIÓN MASTERS
La nedadora màster Alba De La Rocha ha participat aquest cap de setmana, 27 i 28 d'Abril, al II Campionat d'Espanya de Fons de Natació Masters que s'ha celebrat a les instal.lacions de Mendizorrotza a Vitoria-Gasteiz. L'Alba ha aconseguit ser campiona d'Epanya! als 3000m lliures i als 800m lliures. Així també ha aconseguit el sot-campionat! a la prova dels 1500m lliures.  Un total de 3 medalles a les 3 proves que hi ha participat. FELICITATS ALBA!!

L'EQUIP ABSOLUT TANCA LA TEMPORADA DE LLIGA 18/19.

 L'equip absout finalitza la lliga amb la jornada del passat Dissabte 13/04/2019 a Martorell, on els nedadors i nedadores del club han igualat i millorat moltes de les serves marques personals a les diferents proves que han disputat. Desde el club es vol felicitar a tot l'equip i els animem a continuar treballant de cara al Campionat de Catalunya.

L'EQUIP ALEVÍ TANCA LA TEMPORADA DE LLIGA 18/19.

L'equip aleví tanca la temporada de lligues amb la jornada del passat Dissabte 13/04/19 al Club Natació Martorell, on tots els integrants han millorat les seves marques a les proves quen nedat. Desde el Club Natació Prat es vol felicitar a tots els nedadors i nedadores per la bona feita feta durant la temporada. La seguent i última jornada abans del Campionat de Catalunya serà el Fons i Estils al Club Natació Sant Feliu el pròxim 18 de Maig.

I CAMPIONAT DE CATALUNYA OPEN MÀSTERS D'HIVERN.

El passat cap de setmana, dies 12 i 13 de Gener es va celebrar aquest campionat a les instal.lacions del Club Natació Horta. Hi van participar 11 dels nostres nedadors màsters, 6 dones i 5 homes, en 32 proves individuals més 3 relleus. Un total de 20 medalles va ser la collita de l'equip sent 6 d'or, 9 de plata, i 5 bronzes. Els màsters han finalitzat en la 21ª posició de 57 clubs participants en el medaller.

1ª JORNADA TROFEU CLUB NATACIÓ PRAT.
Comencen les jornades del trofeo intern del Club Natació Prat. Aquestes es celebraràn els Divendres, una cada mes fins al Juny. La primera jornada va inclüir a la majoria dels nedadors del club des de l'escola fins els màsters. Una competició de molt atractiu per al públic i que ens fa crear pinya dins de totes les categories.


CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL-JÚNIOR.
Primers campionats de la temporada, els d'hivern, a les instal.lacions del Club Natació sabadell als que hi van participar dues de les nostres nadadores. Nedant els 50 papallona i els 50 lliures van millorar marca a la majoria de les proves. Des de el club volem felicitar a les dues nedadores per haver pogut participar-hi, aconseguit les marques mínimes.

3ª JORNADA LLIGA ALEVINA.

El Dissabte 22 de Desembre els alevins van nedar a les instal.lacions del Club Natació Martorell. En una jornada a la que van nedar les proves de 400 lliures i 200 estils, els infantils, júniors i absoluts també van participar com a trofeo. Una jornada puntuable per a la lliga Aleví de la federació catalana.

1ª JORNADA DE LLIGA PRE-BENJAMINA I 3ª BENJAMINA
Els pre-benjamins i benjamins continuen amb les jornades de lliga. Aquesta va ser el Dissabte 15 de Desembre a les instal.lacions del Fondo d'en Peixo al Prat de Llobregat. Els nascuts al 2011 van nedar els 25 lliures, els del 2010 van nedar 50 lliures i 50 braça, 2009 100 estils i 50 esquena, i els del 2008, 200 estils i 200 esquena. Com a cada jornada que es fa al Prat, hi va haver fruita per als nedadors de tots els clubs a la sortida de la competició.

2ª JORNADA PER EQUIPS PRE-BENJAMINA I 2ª JORNADA DE LLIGA BENJAMINA.
Segona jornada per equips pre-benjamina i segona jornada de lliga benjamina celebrada al Fondo d'En Peixo del Prat de Llobregat el Dissabte 24 de Novembre on també han nedat els components de l'equip absolut per tratar d'aconseguir mínimes pel Campionat de Catalunya. Els més petits van nedar els 25 esquena i 25 peus de papallona mentre que els benjamins van nedar els 50 papallona, 100 papallona i 100 esquena, a més dels relleus corresponents.


2ª JORNADA DE LLIGA ALEVINA.
Aquest Dissabte 17 de Novembre de 2018 van nedar a Viladecans els components de l'equip Aleví del Club Natació Prat.
En aquesta competició es van nedar els 200 lliures, 100 lliures,, 400 lliures, 50 lliures, 100 esquena, 50 papallona, 200 esquena, 100 papallona, 100 braça, 50 esquena, 100 estils, 50 braça i els relleus 4x100 estils masculí y femení.

1ª JORNADA INFANTIL, JÚNIOR I ABSOLUTA.
A la piscina del Club Natació Sant Feliu es on aquestes categories van començar la seva lliga per equips el passat 10 de Novembre de 2018. Nedant moltes de les proves del calendari es van combinar les millors opcions per tal d'obtenir una bona puntuació per a la classificació general, així com fer l'assalt a moltes de les mínimes que s'exigeixen per particpar als Campionats de Catalunya d'Hivern.

TROFEO FESTA MAJOR.
Amb motiu de la Festa Major del Prat de Llobregat, el Dissabte 29 de Septembre de 2018 va tenir lloc el trofeo Festes del Prat de Llobregat, que aquest any ha marcat l'inici de temporada dels nostres nedadors a piscina. Agraïr al Club Natació Sant Boi y Club Natació Viladecans per haver participat al nostre trofeo.

1ª JORNADA PER EQUIPS PRE-BENJAMINA I 1ª JORNADA LLIGA BENJAMINA.
Els més petits amb edat de competició comencen les seves pròpies jornades de lliga. Va ser aquest Dissabte 27 d'Octubre de 2018 ala piscina Fondo d'En Peixo del Prat de Llobregat. Els pre-benjamins van nedar les proves de 25 lliures, 25 peus de crol i 25 subaquàtic, mentre que els benjamins van nedar els 100 lliures, 50 braça, 100 braça i els relleus 4x50 esquena.

COMENÇA LA TEMPORADA.
El passat Divendres 21 de Septembre es va fer la presentació de les seccions del Club Natació Prat, en una jornada de portes obertes on els familiars van gaudir d'una petita exhibició de cada escuna de les diferents categories.
La presentació va començar amb les categories més petites (escola), fins als nedadors més veterans (màsters), passant per totes les demés que, després de realitzar la foto d'equip, van nedar 25 metres d l'estil crol. La tarda va finalitzar amb la foto general de tot l'equip.

EL CLUB NATACIÓ PRAT A BANYOLES.
El passat 16 de Septembre de 2018 es va celebrar la 75ena edició de la Travessia de Banyoles, on un total de 31 nedadors del Club Natació Prat van participar-hi en les diferents categories. 3 a la travessia de petits de 400 metres, 6 a la categoria de menors de 1100 metres i 9 en categoria femenina més 13 en categoria masculina a la gran de 2115 metres.
Un total de 2030 nedadors i nedadores de diferents clubs i independents a la travessa gran on hi va participar gran part de l'equip nacional absolut, més 301 nedadors i nedadores a la travessia petita van gaudir d'una competició de molta qualitat que com cada any es va convertir en la festa de la competició de natació catalana de principis de temporada.